LT | EN

nuova

2014-11-27 Lapkričio 29 d. 16.45 visus kauniečius kviečiame kartu atidaryti Kalėdinius Kauno senamiesčio vartus.

Share article

kvietimasKauniečiai įžiebs Kalėdinius vartus į senamiestį

Šiais metais Kauno miesto gyventojai yra kviečiami pradėti Kalėdinį laikotarpį ne tik jau tradicija tapusiu eglės įžiebimu, bet ir simbolinių vartų į Kauno senamiestį atidarymu. Šeštadienį 16 val. 45 min. bus įžiebtas prie požeminės perėjos esantis AB „Nuova” pastatas (Vilniaus g. 56) bei Kauno senamiesčio draugijos iniciatyva papuošta Vilniaus gatvė.

Kalėdine nuotaika šventės metu rūpinsis DND nykštukų choras, kuris koncertuos prie kauniečiams jau pažįstamo, šventiškai papuošto muzikinio balkono. Visus susirinkusius nykštukų choras išlydės į pagrindinės miesto eglės įžiebimo šventę Rotušės aikštėje.

Ši šventė bei ypatingos Kalėdinės puošmenos yra Kauno senamiesčio draugijos dovana miestui. Kauno senamiesčio verslininkai susibūrę į šią draugiją Vilniaus g. šviestuvus papuoš vakarais šviečiančiomis eglutėmis, o prie požeminės perėjos esančią savo būstinę AB „Nuova“ pirmą kartą apšvies įspūdingais šviesos efektais ir moderniomis Kalėdinėmis puošmenomis.

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management