LT | EN

nuova

2015-09-24 „Nuova" aktyviai prisideda prie miesto plėtros

Share article

Praeitą savaitę „Nuovoje” buvo sprendžiami miesto plėtros klausimai. Čia posėdžiavo Kauno miesto savivaldybės Infrastruktūros poskyrio atstovai bei Kauno senamiesčio draugija. Jie aptarė įmonių grupės prisidėjimo prie miesto plėtros galimybes.

Rugsėjo 16 d. Kauno miesto savivaldybės atstovai „Nuovos” projektų vystymo komandai pristatė Kauno miesto plėtros planą ir kartu su „Nuova” aptarė investicijų Laikinojoje sostinėje galimybes.

Taip pat „Nuovos” ofise susitiko ir Kauno senamiesčio draugija. Ketvirtadienį vykusiame organizacijos susirinkime posėdžiavo įmonių grupės „Nuova” vadovai Minvydas ir Liuda Znaidauskai, Kauno 1-osios muzikos mokyklos direktorius Jonas Kazlauskas, KTU profesoriai Robertas ir Palmira Jucevičiai, bei KSD pirmininkas Edmundas Kolevaitis ir vadovė Aistė Grybauskienė. Susitikimo metu buvo aptartos bendradarbiavimo galimybės ir kultūrinė plėtra Kauno mieste. 

„Džiaugiuosi partneryste su Kauno 1-osios muzikos mokykla, kuri dovanos muziką, o mes – sąlygas tai muzikai skambėti senamiesčio erdvėse šaltuoju metų laiku. Šis mūsų bendradarbiavimo vaisius senamiesčio lankytojams leis visus metus gėrėtis gyva muzika restoranuose, galerijose, muziejuose ir bažnyčiose, lankytojų laisvalaikio praleidimui suteikiant kultūrinės vertės.

Smagu, kad su profesionaliai atliekama muzika galime ne tik džiuginti kauniečius ir miesto svečius, bet ir toliau populiarinti Kauno senamiestį, kaip masinę susibūrimo ir dalinimosi kultūra vietą“, – sakė Kauno senamiesčio draugijos vadovė Aistė Grybauskienė.

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management