LT | EN

nuova

2015-11-06 „Smėliais“ susižavėjusi moteris įsigijo tris butus

Share article

Kaune, Šilainių mikrorajone įsikūrusiame gyvenamajame kvartale „Smėliai“, – rekordinis pirkinys. Viena pirkėja iš karto įsigijo net tris butus. Į „Nuova“ įmonių grupės vystomą projektą investavusi moteris atskleidžia priežastis, kodėl pasirinko šį gyvenamąjį kvartalą ir kiek ketina iš šio pirkinio uždirbti.

Sprendimą lėmė vieta ir kaina

„Šilainiai man visuomet patiko. Anksčiau čia gyvenau, todėl jaučiu labai didelius sentimentus šiam Kauno mikrorajonui. „Smėlių“ kvartalą pasirinkau todėl, kad jis atitinka patogaus būsto kriterijus. Uždaras erdvus kiemas, vaikų žaidimų ir treniruoklių aikštelės, patogus susisiekimas, šalia prekybos centrai, mokyklos, darželiai, poliklinikos“, – teigė anonime panorusi išlikti pašnekovė.

Moteris neslepia, kad renkantis butus svarbus buvo ne tik tvarkingas ir puikia infrastruktūra pasižymintis kvartalas, bet ir mokesčių išlaidos. Pašnekovė teigia, kad labiausiai pasitikėjo ne reklamose afišuojamais skaičiais, bet realiais pavyzdžiais: „Perkant norisi išgirsti kelias nuomones. Todėl norėdama sužinoti šildymo kaštus, apsilankiau pas kvartalo gyventojus. Tačiau, mano nuostabai, visi tvirtino tą patį – mokesčiai „Smėliuose“ yra neįtikėtinai maži.“

Pirkėja teigia, kad ieškant būstų investicijai, galutinį tašką padėjo statybų kokybė ir išplanavimas. Jos įsigytų butų svetainėse atsiveria panoraminiai vaizdai, o patogus išplanavimas leidžia jais džiaugtis. Pietvakarinė saulė buvo vienas iš pagrindinių reikalavimų – dirbant visą dieną, saule pasidžiaugti galima tik vakarais. O „Smėliai“ galėjo išpildyti šį pageidavimą. Prieš įsigydama būstus pirkėja ne kartą lankėsi statomame name ir sekė statybų eigą. Ją stebino tvarka statybvietėje ir kruopštus darbas.

„Mačiau, kaip rūpestingai buvo aptaisomi langai, klojamos plytelės“, – sakė moteris.

Svarbiausia – namų pojūtis

Anot pirkėjos, „Smėliai“ yra perspektyvi investicija. Tris butus įsigijusi pašnekovė neslepia, kad pirkdama skaičiavo verslo planą. Pasitarusi su nekilnojamojo turto ekspertu ji įvertino, kad „Smėlių“ butų nuomos kaina sieks iki 500 eurų per mėnesį, o tuo tarpu įmoka už paskolą – ne daugiau 200 eurų.

Nors moteris gyventi „Smėliuose“ neketina, su daline apdaila įsigytus būstus įrenginėja labai atsakingai: „Nemoku taupyti medžiagoms. Noriu, kad kokybė būtų geriausia, tad darau kaip sau.“ Pašnekovės tikslas – savo charakterį perkelti į interjerą. Spalvingą moters būdą atvaizduojantys butai bus skirtingo stiliaus – vienas iš jų pasižymės moderniu interjeru, kiti – lengva klasika.

„Kartu su dizaineriais kuriame interjerą, kuris suteiktų būstams veidą. Tik tuomet butai pavirs tikrais namais“, – sakė pašnekovė.

Ši pašnekovė yra ne vienintelė, įsigijusi keletą butų „Smėliuose“.

„Dažniausiai po kelis butus perka naujakuriai, kurie jau gyvena pirmame ar antrame name ir nori investuoti. Tokie klientai yra įvertinę kvartalo privalumus ir perka antrą būstą nuomai, kad pajamos padengtų ir pirmo, ir antro būsto paskolas. Yra pirkėjų, kurie nori gyventi viename kvartale su savo vaikais, draugais ar giminaičiais. Neseniai du butus greta įsigijo dvynės su šeimomis. Smagu, kad net kas trečias gyventojas būstą pas mus įsigyja išgirdęs apie kvartalą iš pažįstamų. Rekomendacija iš lūpų į lūpas nekainuoja, tačiau yra labiausiai įtikinama“, – teigė „Nuova“ įmonių grupės pardavimų vadybininkė Edita Matulevičienė.

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management