LT | EN

nuova

2016-11-25 „Nuova" prisideda prie „Baltojo kaspino" festivalio

Share article

Labdaros ir paramos fondas FRIDA, prisidėdamas prie pasaulinės akcijos, skirtos atkreipti dėmesį į smurtą lyties pagrindu, lapkričio 25 – gruodžio 10 dienomis Kaune ir ir Vilniuje organizuoja Baltojo Kaspino” festivalį. Jo renginių metu, visas 16 dienų, bus siekiama didinti visuomenės sąmoningumą kalbant apie moterų ir nevyriausybinių organizacijų patirtis, bandant įveikti tiek asmeninius, tiek institucinius sunkumus kovoje prieš smurtą, o asmenys, susidūrę su smurtu, bus paskatinti kreiptis pagalbos. 

Antrus metus „Nuova” įmonių grupė prisideda prie šio festivalio. „Šiemet prisidedame ne tik finansine parama, bet ir švietimu – Pagynės vaikų globos namuose inicijuojame edukacinę popietę, skirtą smurto šeimoje prevencijai. Pagarba moteriai – mamai, sesei, draugei ar mokytojai, yra ugdoma vaikystėje ir paauglystėje. Siekiame, kad ji būtų tinkamai išugdyta ir vaikučių, kurie neaugo pavyzdingose šeimose, tarpe”, – teigė įmonių grupės „Nuova” marketingo vadybininkė Gabrielė Palubeckytė.

Smurto artimoje aplinkoje problema sudėtinga, o kalbėtis nedrąsu, tad „Baltojo kaspino” festivalio metu dialogas bus kuriamas ne tik formaliose diskusijose, bet ir pasitelkiant kūrybiškumą, performatyvumą bei vizualumą.

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/207570662986580/

emzxdosijj4-ben-white

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management