LT | EN

nuova

2017-07-09 „Akacijų vilos" – išskirtinis butas vos 4 km nuo miesto centro

Share article

Vis dažniau pasitaiko žmonių, kurie ieško iš daugumos išsiskiriančio buto – nori įdomesnių vidaus erdvių, sutvarkytos aplinkos ir savo svečius nustebinsiančio vaizdo pro langą. Tai žmonės, kurie gali pelnytai vadintis savo srities profesionalais ir kasdienybėje yra perdaug užimti tam, kad apsikrautų namo priežiūros rūpesčiais, tačiau ir gyventi įprastiniame daugiabutyje nenori.

Smagu matyti ilgas svajonių būsto paieškas baigusių žmonių akis jiems apsisprendus įsikurti Nuova įmonių grupės vystomame projekte „Akacijų vilos”. Dviejuose ant kalvos šlaito pastatytuose išskirtinės architektūros namuose yra vos 21 butas, apsuptas didžiuliu uždaru kiemu. Apsigyventi  „Akacijų vilose” nusprendę žmonės džiaugiasi sutvarkyta aplinka ir milžiniškais langais su puikiu vaizdu vos 4 km nuo miesto centro. Išskirtine vieta pasižymintys nauji butai gali būti pradedami įrenginėti kada tik panorėsite.

Laisvus projekto butus galite rasti čia.

Ar „Akacijų vilos” yra Jūsų svajonių būstas? Skambinkite tel. 8 687 39883,  sutarkite dėl butų apžiūros laiko ir sužinokite!

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management