LT | EN

nuova

2017-10-23 baigiamas įgyvendinti projektas „Akacijų vilos"

Share article

Jau už kelių mėnesių išskirtinės architektūros prestižinių butų projektas „Akacijų vilos” niekuo nesiskirs nuo architektūrinės vizualizacijos – gamtos prieglobstyje pastatytus namus papuoš prancūziški balkonai, bus atlikti galutiniai laiptinių įrengimo darbai objekto viduje.

Mažai naujos statybos butų Kaune pasižymi tuo, ką rasite „Akacijų vilose“ – namus supa šimtamečių akacijų parkas. Kiekvieno pasaulio miesto pasididžiavimas – ilgamečiai medžiai, o tuo tarpu dauguma kitų parduodamų naujos statybos projektų kyla plyname lauke. Šimtamečių akacijų apsuptyje pastatyti du keturaukščiai namai – puiki išeitis visiems, vertinantiems privatumą, saugumą, nuosavą kiemą, nedidelį kaimynų ratą ir išskirtinai prabangią gyvenimo kokybę. Skirtumas nuo namo tik vienas – šalia miesto centro statomų vilų gyventojams nereikės rūpintis teritorijos priežiūra, o vaikai galės grįžti namo viešuoju transportu. Akacijų vilos suprojektuotos nuo 44 iki 138 kv. m., taip pat visada paliekama galimybė apjungti kelis butus į vieną ir susikurti svajonių namus pagal savo poreikius.

Visi Kalnų ir Naujakurių gatvių  šlaite esantys  parduodami nauji butai  turi langus į pietus ir pasižymi panoraminiu vaizdu į tekantį Nemuną. Įsigijus būstą vienoje aukščiausių Kauno miesto vietų bus galima mėgautis ne tik gamta, bet ir miesto teikiamais privalumais – nauju butų gyventojus nuo Kauno centro skirs vos keletas minučių automobiliu, nauji butai puikiai pasiekiami viešuoju transportu, patogų gyvenimą garantuos platus netoli esančių ugdymo ir sveikatos įstaigų, prekybos centrų tinklas. Su mažaisiais gyventojais įsikūrę žmonės galės mėgautis nuosava vaikų žaidimų aikštele ir didžiuliu privačiu kiemu vaikų žaidimams.Visi parduodami nauji butai turi šildomą požeminę automobilių parkavimo aikštelę, pašalinių įvažiavimą į „Akacijų vilų“ kiemą ribos elektroninis užtvaras.

Būstą šiame unikaliame objekte įsigiję naujakuriai jau iškart galės mėgautis sutvarkyta aplinka – didele nuo šlaito besileidžiančia veja, pėsčiųjų takais ir žinoma akacijų kaimynyste šiaurinėje pastato pusėje. Iš toli matomi 2 gražūs mažaaukščiai pastatai turi vos 21 butą, todėl bet kurio buto pirkėjai mėgausis maža kaimynyste. Dar laisvus parduodamus butus galite rasti čia – paskubėkite rinktis ir turėsite didesnę galimybę pasirinkti Jums tinkamiausią butą.

Naujų butų Kaune projektas „Akacijų vilos“ pasižymi daugybe privalumų – geriausias būdas jais įsitikinti –  apsilankyti ir savo akimis pamatyti. Jau dabar galite pasigrožėti projekto „Akacijų vilos” nuotraukomis, bet dar geriau visa tai pamatyti savo akimis – skambinkite 8 687 39883 ir sutarkite dėl Jums patogaus naujų butų apžiūrėjimo laiko.

„Akacijų vilos” – gamtos įkvėpti namai mieste. Daugiau informacijos apie projektą rasite www.akacijuvilos.lt

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management