LT | EN

nuova

2018-01-15 „Lampėdžių takas" statybų progresas nuotraukose

Share article

Didelio naujo buto ieškančių klientų susidomėjimo sulaukiantis projektas „Lampėdžio takas” – jau visai arti visiškos statybų pabaigos. Baigtas abiejų namų grindinio šildymo įrengimas, besidairantys naujo būsto į pastato vidų patenka tvarkingu trinkelių taku. Žmonės sako, kad vieną kartą pamatyti yra geriau nei keletą kartų paskaityti – norime parodyti Jums „Lampėdžio takas” statybų progresą nuotraukose – spauskite čia ir pateiksite į šio objekto nuotraukų galeriją – joje rasite ir pirmas, ir pačias naujausias pirmųjų dviejų kvartalo namų nuotraukas.

Visus, kurie ieško naujo buto, kviečiame neapsiriboti nuotraukomis, o paskambinti tel. 8 687 39883 ir sutarti dėl susitikimo objekte laiko – vaikščiodami objekto viduje tikrai pajusite, kuris butas yra labiausiai prie širdies. Šiandien dar galime pasiūlyti tikrai plačias pasirinkimo galimybes – spauskite čia ir įsitikinkite tuo.

 

 

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management