LT | EN

nuova

2018-03-30 UAB „NUOVA CAPITAL" suteiktas ISO 9001 sertifikatas

Share article

UAB „NUOVA CAPITAL“ savo veikloje įgyvendina tarptautinius ISO 9001 standartų reikalavimus. Įmonės procesai efektyviai valdomi pagal aiškiai apibrėžtas gaires. Kiekvienas UAB „NUOVA CAPITAL“ kolektyvo narys gerai supranta ir visos įmonės, ir savo darbinius tikslus. Nekilnojamo turto projektus „Lampėdžio takas“,  „Akacijų vilos“ ir „Apartamentai kopose“ vystanti įmonė užtikrina pačią aukščiausią statomų butų kokybę  ir nepriekaištingą klientų aptarnavimą. UAB „NUOVA CAPITAL“ dirba rinkoje nuo 1993 metų ir veikloje orientuojasi į ilgalaikius planus.

Vadybos sistemos sertifikavimas pagal ISO 9001 rodo, kad UAB „NUOVA CAPITAL“ įgyvendina standarto ISO 9001 reikalavimus ir taiko pažangias kokybės gerinimo priemones kasdieninėje veikloje . Vystydama nekilnojamojo turto projektus įmonė siekia kiek įmanoma geriau patenkinti klientų poreikius ir tuo  užsitikrina ilgametį veiklos tvarumą. Daugybė įmonės klientų ateina per buvusių klientų rekomendacijas.  UAB „NUOVA CAPITAL“ brangina savo reputaciją, todėl pažangus verslo procesų valdymas yra būtinas –  tai itin naudinga ne tik įmonei, bet ir kiekvienam iš jos nekilnojamą turtą įsigyjančiam klientui.

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management