LT | EN

nuova

2018-07-30 „Apartamentai kopose" – naujas butas pajūryje už 49 999 EUR

Share article

Nuova įmonių grupės vystomo naujų butų pajūryje projekto „Apartamentai kopose” gyventojai mėgaujasi kaip niekad karšta vasara. Paplūdimio artumas, pušyno apsuptis, nuostabiais augalais džiuginantis uždaras kiemas – tai, dėl ko žmonės pasirenka butą išskirtinės architektūros kvartale. Nuosavas butas visai kas kita nei kaskart poilsiui nuomojamas skirtingas būstas. Turėdami antruosius namus prie jūros žmonės gali atvykti bet kada ir neturėti jokių rūpesčių dėl apgyvendinimo net daugiausiai žmonių prie Baltijos sutraukiančiais šventiniais savaitgaliais. Unikalus jausmas sugrįžti į savo būstą pažįstamas visiems – jis aplanko parvykus net iš pačių nuostabiausių šalių ar geriausių atostogų. Sava lova, labiausiai džiuginantys daiktai, net išvykus puoselėtas kiemas ir gerai pažįstami puikūs kaimynai – viską rasite pasirinkę savo butą „Apartamenytai kopose”.

Šiandien galite pasirinkti laimę turėti antrus namus pajūryje už 49 999 EUR. Tiek kainuoja džiaugsmas kurti savo laimės prieglobstį arti plačiausio Lietuvos paplūdimio.

Akcija0723

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skambinkite tel. 8 618 31225 ir sutarkite dėl Jums patogaus naujų butų pajūryje apžiūros laiko. Apsilankykite ir pasimatuokite laimę turėti antrus namus prie Baltijos.

Galite peržiūrėti „Apartamentai kopose” video spausdami čia.

 

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management