LT | EN

nuova

2015-07-22 Moterų tinklinio čempionatas sulaukė „Nuovos" palaikymo

Share article

Šį savaitgalį Nemuno saloje praūžęs moterų paplūdimio tinklinio čempionatas pristatė naują Kauno erdvę – tinklinio aikšteles pačiame miesto centre. Po profesionalių rungtynių, į paplūdimio aikštelę išėjo ir mėgėjai. Organizatoriai džiaugiasi renginio sėkme ir vis didėjančiu kauniečių susidomėjimu aktyviu laisvalaikio praleidimo būdu, prie kurio prisideda ir AB „Nuova”. 

Profesionalus keitė mėgėjai

Dvi dienas vykusio čempionato metu susirungė 17 komandų. Po intensyvių varžybų paaiškėjo turnyro nugalėtojos – kaunietė Urtė Andriukaitytė ir vilnietė Irina Zobnina. Pasibaigus moterų tinklinio čempionatui, aikštelėje sugebėjimus demonstravo sirgaliai. Mėgėjų turnyro 2×2 metu, dalyvių amžius, meistriškumas ar lytis ribojami nebuvo.

Naują aikštyną ir jame vykstančius renginius itin aktyviai palaiko Kauno įmonės. Rėmėjai prisidėjo prie aikštelės baigiamųjų darbų ir čempionato nugalėtojų prizinio fondo.

„Visada su džiaugsmu prisidedame prie projektų, kurių dėka Kaune tampa dar smagiau gyventi. Esame tinklinio entuziastai ir šią sporto šaką remiame nuolatos. Mūsų jaunieji darbuotojai taip pat yra puikūs tinklininkai, atstovavę miestą respublikinio ir tarptautinio lygio varžybose“, – teigė įmonių grupės „Nuova” marketingo vadovė Liuda Znaidauskienė.

Socialinė atsakomybė gimsta iš meilės miestui

Ne vienerius metus socialines iniciatyvas remianti įmonių grupė „Nuova”, papildomus įsipareigojimus visuomenei supranta kaip pareigą. AB „Nuova”, plėtojanti nekilnojamojo turto vystymo verslą Kaune ir Lietuvos pajūryje, aktyviai dalyvauja Laikinosios Sostinės gyvenime.

„Mūsų visų pareiga yra puoselėti ir mylėti savo miestą. Prisidedame prie darnios miesto plėtros ir kasdien dalinamės savo darbo vaisiais. Nuolat remiame likimo nuskriaustus vaikus, jaunuosius talentus, kultūrą ir sportą. Mums labai svarbu dalintis su tais, kuriems to reikia.“ – sakė  L. Znaidauskienė.

Daugiau nuotraukų: www.facebook.com/

 

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management