LT | EN

nuova

2016-09-29 Kaune kyla naujas mažaaukščių namų kompleksas

Share article

„Nuova“ įmonių grupė Kaune pristato naują dviejų mažaaukščių namų projektą „Akacijų vilos“. Keturaukščiuose namuose suprojektuotas 21 butas nuo 45 iki 138 kv. m.. Kvartalą, į kurį investuojama 1,4 mln. eur, planuojama įgyvendinti iki 2017 m. vasaros.

vizualizacijanr2

Išrankiausiam skoniui – pavydėtina vieta

„Akacijų vilos“ kuriasi ant Kalnų ir Naujakurių gatvių sankryžoje esančio šlaito – vienoje aukščiausių Kauno vietų. Buvusio dvaro parke statomas kvartalas atgręžtas į Kauno senamiesčio ir Nemuno  kraštovaizdį. Retą prabangą – miesto žiburių ir unikalios gamtos panoramą turės visų be išimties butų gyventojai. Veršvų draustinio kaimynystėje, šimtamečių akacijų apsuptyje kylantys namai turės puikų susisiekimą viešuoju transportu, o automobiliu Kauno centrą pasieks vos per keletą minučių.

„Akacijų vilos“ yra puikus būstas visiems, vertinantiems privatumą, saugumą, nuosavą kiemą, židinius ir nedidelį kaimynų ratą. Skirtumas nuo individualaus namo tik vienas – šalia miesto centro statomų vilų gyventojams nereikės rūpintis teritorijos priežiūra, o vaikai namo galės grįžti viešuoju transportu.

Architektūroje panaudota tarptautinė patirtis

„Akacijų vilas“ suprojektavo architektas Eugenijus Žarkovskis bei jo vadovaujama įmonė UAB „EGL studija“. Architekto komanda pripažinimo yra pelniusi ne tik Lietuvoje, bet yra žinoma taip pat Latvijoje, Juodkalnijoje, Baltarusijoje ir Kazachstane.

Projektuojant kompaktiškas „Akacijų vilas“, architektų komandos tikslas buvo maksimaliai atskleisti išskirtinę vietą – nuo kalvos atsiveriančią miesto panoramą. Visi mažaaukščių namų butai turės balkonus arba terasas ir nustumiamą aliuminio konstrukciją, kuri svetainę sujungs su gamta.

Pirmo aukšto gyventojai turės atskirus įėjimus ir nedidelius privačius kiemelius. Seno parko žaluma gyventojai mėgausis uždarame kieme, kuriame nebus automobilių triukšmo ir jų taršos. Kvartalas statomas pagal skandinavišką filosofiją ir turės tik požeminę automobilių stovėjimo aikštelę.

vizualizacija-butas

Prie projekto inovacijų prisidės ir mokslininkai

„Akacijų vilų“ įgyvendinimui surinkta komanda – profesionalai, dirbantys su naujausiomis technologijomis. Projektą vystanti „Nuova“ įmonių grupė bendradarbiauja su Lietuvos universitetų mokslininkais, taiko tarptautinėse parodose įgytą patirtį, naudoja pažangias medžiagas ir sprendinius, kurie būstuose užtikrins maksimalią garso izoliaciją ir šiluminę varžą. Siekiantiems inovatyvaus būsto bus pasiūlyta ir „protingo namo“ sistema.

„Šis projektas buvo įkvėptas „Nuova“ įmonių grupės filosofijos – „Mums rūpi daugiau“. Vystant verslą svarbi vertybių visuma. Šiuos namus statome kauniečiams, kurie gyvenime siekia daugiau nei eilinis būsto pirkėjas. Orientuojamės į miestietį, kuris vertina šeimos saugumą ir privatumą, kuris yra socialiai atsakingas ir ieško kokybiško, taupaus ir inovatyvaus būsto. „Akacijų vilas“ kuriame tiems, kam svarbus turiningas laisvalaikis, kokybiškas poilsis ir sveikas gyvenimo būdas. Visa tai jiems pavyks suderinti gyvenant šiose išskirtinėse vilose“, – teigia „Nuova“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Minvydas Znaidauskas.

Kaune „Nuova“ įmonių grupė šiuo metu vysto daugiabučių namų kvartalą „Smėliai“, į kurį investuota 3,5 mln. Pajūryje NT vystytojai baigė įgyvendinti prestižinių gyvenamųjų namų kvartalą „Birutės parkas“, o šiuo metu stato mažaaukščių daugiabučių kvartalą „Apartamentai kopose“, kurio investicijos siekia 4 mln. eurų. Šį rudenį įmonių grupė Kaune startuos su dar dviem projektais. Daugiabučių namų kvartale „Lampėdžio takas“ ir individualiųjų namų kvartale „Garšvės slėnis“ „Nuova“ pasiūlys apie 160 naujų būstų.

salt

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management