LT | EN

nuova

Laimingi namai – kovo 20 d.

Share article

Esame laimės dienos programos dalis ir kviečiame Jus į LAIMINGUS NAMUS!

Kovo 20 d., 9 – 18 val. laukiame visų besirenkančių naują būstą Vilniaus g. 56, Kaunas – pavaišinsime kava, papasakosime apie NUOVA CAPITAL vystomus butų projektus ir nustebinsime išskirtinai palankiais kainų pasiūlymais.

Esame sukaupę daugiau nei 25 metų patirtį nekilnojamojo turto vystyme ir tikrai turime ką papasakoti ne tik apie parduodamus naujus butus, bet ir apie būsto pirkimo procesą. Atvykite pasikonsultuoti su visa nekilnojamojo turto vystyme dirbančių darbuotojų komanda – mūsų patirtis Jums padės padaryti patį laimingiausi1 būsto pasirinkimą.

Nuspręsite apžiūrėti mūsų siūlomus naujus butus projekte „AKACIJŲ VILOS” ar „LAMPĖDŽIO TAKAS”? – mielai padarysime Jums ekskursiją po savo projektus ne tik dienos metu, bet ir po darbo. Norite apžiūrėti mūsų butus jau dabar? – nieko nelaukite ir skambinkite tel. 8 687 39 883 arba tel. 8 688 979 59 (esame laimingi sulaukdami Jūsų skambučių vakarais ir savaitgaliais – kas gali būti prasmingiau nei padėti išsirinkti naujus namus?)

 

Other news

Rented premises in the Old Town of Kaunas.

We present exclusive 330 sq. m premises located in the Old Town of Kaunas, at Vilniaus St. 56. Previously, a popular nightclub operated in this location, so the premises are perfectly suited for events or entertainment businesses

READ »
AB "Nuova" / Ownership management