LT | EN

nuova

2015-08-05 Septynios priežastys investuoti į būstą pajūryje

Dalintis straipsniu

Gerą poilsį mėgsta visi. Tačiau neretai kruopščiai pajūryje suplanuotas atostogas apjuodina nesėkmingos nakvynės paieškos, brangi kaina, nekokios gyvenimo sąlygos ar tolimas atstumas iki paplūdimio. Tačiau poilsio prie jūros palengvinimu galima pasirūpinti jau šiandien.

Pristatome septynias priežastis, kodėl verta investuoti į nekilnojamąjį turtą pajūryje.

1. Vieta vieta vieta. Palangos pašonėje esantys „Apartamentai kopose“ garsėja ramia kaimynyste. Erdvioje ir jaukioje vietoje įsikūręs kvartalas yra atokiau nuo vasaros sostine tituluojamo miesto šurmulio. Ranka pasiekiama Palanga ir Šventoji leis džiaugtis visomis pajūrio pramogomis, vos tik panorėjus.

2. Privati sanatorija. Gamtos pašonėje įsikūręs kvartalas yra tikrų  tikriausia sveikatos oazė. Platūs ir plokšti paplūdimiai puikiai  pritaikyti ne tik įgauti vitamino D dozę besilepinant saulėje, bet ir  pasimėgauti fitneso ar jogos treniruotėms. Prie „Apartamentų  kopose“ esantis pėsčiųjų takas, vedantis per jodu alsuojantį pušyną,  yra vienas paprasčiausių imuninės sistemos stiprinimo būdų, o  kambaryje girdima bangų ošimo terapija atpalaiduos net labiausiai  įsitempusius. Privati dviračių saugykla leis automobilius pakeisti kur  kas ekologiškesne transporto priemone. Tuo tarpu norintiems  pagerinti fizinę formą, bus įrengti lauko treniruokliai

3. 50 metrų iki jūros. „Apartamentai kopose“ yra išsidėstę vos  keletas žingsnių nuo jūros. Ar dar reikia ką pridurti?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
4. Papildomas pajamų šaltinis. Ant paplūdimio kranto esantys apartamentai gali tapti puikia investicija. Laikotarpiu, kai neviešėsite šiuose namuose, būstą galima išnuomoti pajūryje apgyvendinimo ieškantiems poilsiautojams. Apartamentų nuomos kaina šiais metais kaip niekad išaugusi, todėl net minimaliausia nuoma gali atnešti pelną.

5. Užtikrintas saugumas. „Apartamentų kopose“ įrengti automatiniai kelio užtvarai, veikiantys per mobilią sistemą, į teritoriją leis patekti tik prie sistemos prisijungusiems gyventojams. Teritorija puikiai pritaikyta mažiesiems – erdvus kiemas, žaliosios zonos ir tvora leis nerūpestingai mėgautis gryno oro teikiamais malonumais.

6. Mažos išlaikymo sąnaudos. Autonominis dujinis šildymas užtikrins mažiausias išlaidas. Specialia technologija apšildyti „Apartamentai kopose“ vasarą išlaikys vėsą, o žiemos metu – neišleis šilumos. Bus galima įdiegti protingo namo sistemą – buto temperatūrą valdyti išmaniuoju telefonu ir per atstumą. Todėl nuolat negyvenant būste, nereikės jaudintis dėl didelių sąskaitų, o šaltuoju metų laiku atvykti į jau įšildytą būstą.

7. Patogumas. Pagrindinis nuosavo būsto pajūryje privalumas – naštos dėl nakvynės nebuvimas. Jokio galvos skausmo dėl kambarių rezervavimo mėnesiais į priekį, jokio permokėjimo už vos patenkinamas sąlygas, bet kuriuo metu – žiemą, Naujųjų metų ar Stintų šventės progomis, kuomet užšąla mediniai pajūrio nameliai, o viešbučiai tampa neįkandami, ar per ilguosius vasaros savaitgalius, kai į pajūrį suplūsta rekordiškai daug poilsiautojų. O svarbiausia – nereikia spėlioti permainingų Lietuvos orų ir užsisakyti kambarių keletą mėnesių į priekį. Į savus apartamentus galite atvykti bet kada išlindus saulei. Išvenkite grūsčių, atstumo keliamų problemų bei kainos ir kokybės santykio neatitinkančių gyvenimo sąlygų. Ir investuokite į nuosavą būstą pajūryje jau šiandien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Apartamentai kopose“ laukia Jūsų!

Kitos naujienos

AB „Nuova“ / Nuosavybės valdymas