LT | EN

nuova

2017-08-22 Rugpjūčio 26 d. atviri namai kvartale „Apartamentai kopose“

Dalintis straipsniu

Atviri namai Apartamentai kopose prie juros

Šeštadienį, rugpjūčio 26 d., NUOVA vystomame kvartale „Apartamentai kopose“ organizuojami atviri namai. Atvykusius į atvirus namus pasitiks NUOVA pardavimų atstovai, kurie supažindins su nuostabiame gamtos kampelyje įsikūrusiu kvartalu. Svečiams bus pristatytas projektas bei ir jo pagrindiniai privalumai.

Tai išskirtinis vizitas į “Apartamentus kopose” – apsilankiusiems atvirų namų dienoje ir per 10 dienų įsigijusiems butą bus padovanotas virtuvės baldų komplektas, pritaikytas išsirinktam butui.* Būtina išankstinė registracija el. paštu info@nuova.lt arba telefonu +37068739883, kuriuo kalbėsite su Pranu Sindaravičiumi – projekto vadovu bei pardavimų atstovu, kuris atsakys į visus klausimus apie „Apartamentus kopose“.

Šis unikalus kvartalas idealiai tiks ieškantiems antrų namų Lietuvos pajūryje, kuriuose galėtų jaustis lyg ramybės oazėje – girdėtųsi jūros bangų ošimas, namuose tvyrotų gaivus pušyno aromatas, o iki jūros nueiti šviesiu pajūrio smėliuku užtruktų vos keleta akimirkų. Nuo kvartalo iki jūros tik 50 metrų!

 

Svečiai atviruose namuose laukiami rugpjūčio 26 d. nuo 10.00 iki 17.00 val. adresu Jūros g. 30B, Šventoji.

Iki susitikimo šeštadienį!

 

 

* Visa informacija apie virtuvės baldų komplektaciją bei modelį suteikiama asmeniškai atvirų namų dienos metu arba paskambinus telefonu +37068739883.

Kitos naujienos

AB „Nuova“ / Nuosavybės valdymas