LT | EN

nuova

Išnuomojamos patalpos Kauno senamiestyje

Dalintis straipsniu

Jūsų dėmesiui pristatome išskirtines 330 kv. m patalpas, esančias Kauno senamiestyje, adresu Vilniaus g. 56. Šioje vietoje anksčiau veikė populiarus naktinis klubas, tad patalpos yra puikiai pritaikytos renginių ar pramogų verslui, tačiau jas galima lengvai pritaikyti ir kitokioms komercinėms veikloms.

Patalpos išsiskiria savo moderniais techniniais sprendimais, tarp kurių – rekuperacinė šildymo ir šaldymo sistema. Tai užtikrina optimalų oro temperatūros balansą metų eigoje, leidžia sutaupyti energijos sąnaudas ir palaikyti aukštą patalpų komforto lygį.

Vieta Vilniaus gatvėje, vienoje pagrindinių Kauno senamiesčio arterijų, garantuoja didelį praeivių srautą ir puikų matomumą. Tai strategiškai palanki pozicija bet kokiam verslui, siekiančiam pritraukti tiek miestiečius, tiek miesto svečius.

Patalpų plotas – 330 kv. m – suteikia daug lankstumo įrengti erdvę pagal individualius poreikius, o ankstesnė patirtis kaip naktinio klubo erdvė leidžia lengvai įsivaizduoti ir kitas pramogų industrijos galimybes. Patogus privažiavimas iš Nemuno gatvės. Taip pat yra sandėliavimo patalpos.

Įsivaizduokite savo verslą širdyje Kauno senamiesčio – Vilniaus g. 56. Siūlome nepraleisti progos įsikurti vietoje, kur susitinka istorija, kultūra ir modernios verslo galimybės.

Daugiau informacijos suteiks AB „Nuova“ komercijos direktorius Aivaras Čepurna tel. +37069885671.

Kitos naujienos

AB „Nuova“ / Nuosavybės valdymas